5-HTP: Lisäosa parantaa mielialaa, unta ja yleistä hyvinvointia.

5-HTP: Lisäosa parantaa mielialaa, unta ja yleistä hyvinvointia.

    5-hydroksitryptofaani (5-HTP) on luonnossa esiintyvä aminohappo, jota käytetään yleisesti ravintolisänä parantamaan mielialaa ja edistämään rentoutumista. Se on s oniinin välittäjäaineen esiaste, jolla on merkitystä mielialan ja muiden toimintojen säätelyssä.

 


   Tutkimukset viittaavat siihen, että 5-HTP:llä voi olla useita mahdollisia terveyshyötyjä, kuten parempi mieliala, parempi uni, painonpudotus ja kivunlievitys. Vuonna 2010 tehdyssä tutkimuksessa 5-HTP:n todettiin vähentävän tehokkaasti yleistyneen ahdistuneisuushäiriön (GAD) oireita, ja 5-HTP:tä käyttäneet osallistujat ilmoittivat ahdistusoireiden vähentyneen merkittävästi verrattuna lumelääkettä käyttäneisiin.

 


   Mahdollisten mielialaan ja ahdistuneisuuteen liittyvien hyötyjen lisäksi 5-HTP voi myös parantaa unta. Lisäämällä unta säätelevän hormonin, melatoniinin, tuotantoa 5-HTP voi auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja parantamaan unen yleistä laatua.

 


    Jotkut tutkimukset viittaavat myös siihen, että 5-HTP voi olla hyödyllinen painonpudotuksen edistämisessä. Vähentämällä ruokahalua ja lisäämällä kylläisyyden tunnetta 5-HTP voi helpottaa terveellisen ruokavalion noudattamista ja terveen painon ylläpitämistä. Lisäksi 5-HTP voi auttaa vähentämään kipua lisäämällä endorfiinien, kehon luonnollisten kipulääkkeiden, tuotantoa.

 


    Kaiken kaikkiaan 5-HTP on ravintolisä, joka voi tarjota useita mahdollisia terveyshyötyjä, kuten paremman mielialan, paremman unen, painonpudotuksen ja kivunlievityksen. On kuitenkin tärkeää keskustella terveydenhuollon tarjoajan kanssa ennen 5-HTP:n tai minkä tahansa muun lisäravinteen ottamista, jotta voidaan varmistaa, että se on turvallinen ja sopiva sinulle.

 

 

5-HTP:n tärkeimmät edut

 

 

    1. Parempi mieliala: 5-HTP voi auttaa parantamaan mielialaa lisäämällä s oniinin tuotantoa aivoissa. Tämä voi auttaa vähentämään masennuksen ja ahdistuksen oireita ja edistää hyvinvoinnin tunnetta.

 


    2. Parempi uni: 5-HTP voi auttaa parantamaan unen laatua lisäämällä unta säätelevän hormonin, melatoniinin, tuotantoa. Tämä voi auttaa lyhentämään nukahtamiseen kuluvaa aikaa ja parantamaan unen yleistä laatua.

 


    3. Painonpudotus: Joidenkin tutkimusten mukaan 5-HTP voi auttaa edistämään painonpudotusta vähentämällä ruokahalua ja lisäämällä kylläisyyden tunnetta. Tämä voi helpottaa terveellisen ruokavalion noudattamista ja terveen painon ylläpitämistä.

 


    4. Kivunlievitys: 5-HTP voi auttaa vähentämään kipua lisäämällä endorfiinien, elimistön luonnollisten kipulääkkeiden, tuotantoa. Tämä voi auttaa vähentämään päänsäryn ja muunlaisen kroonisen kivun voimakkuutta.

Täältä löydät tuotteemme 5-HTP: n tuotteet

-19%
5 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 21.87 €.Nykyinen hinta on: 17.74 €.
4.6 out of 5
11.50 
-2%
Alkuperäinen hinta oli: 8.02 €.Nykyinen hinta on: 7.88 €.
-2%
4.4 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 6.21 €.Nykyinen hinta on: 6.10 €.
-2%
Alkuperäinen hinta oli: 5.91 €.Nykyinen hinta on: 5.81 €.
-2%
4.8 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 9.27 €.Nykyinen hinta on: 9.12 €.
-19%
Alkuperäinen hinta oli: 5.15 €.Nykyinen hinta on: 4.17 €.