5 tuotetta immuunijärjestelmän vahvistamiseksi

5 tuotetta immuunijärjestelmän vahvistamiseksi

   Immuunijärjestelmä on elimistön puolustuslinja. Tehokas ja toimiva immuunijärjestelmä on avainasemassa yleisen terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Immuunijärjestelmä koostuu monista osista, ja sairaudet, ympäristö tai elämäntavat voivat heikentää sitä. Immuunijärjestelmän tukeminen on paras tapa ehkäistä sairauksia. Kehosta ja mielestä huolehtiminen liikunnan, unen, stressinhallinnan ja ruokavalion avulla on hyödyllistä, samoin kuin immuunijärjestelmän täydentäminen tuotteilla, jotka on suunniteltu vahvistamaan kehon luonnollista puolustuskykyä. Mitä vahvemmat nämä puolustuskyvyt ovat, sitä vähemmän todennäköisesti olemme alttiita muun muassa bakteereille ja viruksille. Alla on lueteltu parhaat täydennysvaihtoehdot immuunijärjestelmän optimoimiseksi:

 

1 – MULTIVITAMIINI

 


   Tämä useiden vitamiinien ja kivennäisaineiden fuusion avulla valmistettu lisäosa on läsnä sekä kehonrakentajien rutiinissa että lääketieteellisissä indikaatioissa istumatyötä tekeville ihmisille. Tämä johtuu siitä, että hyötyjen luettelo on laaja ja takaa elimistön tarvitseman määrän ravintoaineita terveelliseen rutiiniin. Monivitamiini vaikuttaa immuniteettiin ja antioksidanttiseen puolustukseen, minkä lisäksi se on hyödyksi myös luuston terveydelle ja hermoimpulssien johtamiselle.

 

2 C-VITAMIINI

 


   C-vitamiini on yksi tunnetuimmista vitamiineista immuunijärjestelmän vahvistamiseksi, mutta harva ymmärtää, kuinka elintärkeä se todella on. Se on tärkeä hivenaine ja voimakas antioksidantti.
   C-vitamiini on elintärkeä immuunijärjestelmän moitteettoman toiminnan kannalta, sillä se edistää immuunipuolustusta tukemalla synnynnäisen ja adaptiivisen immuunijärjestelmän eri solutoimintoja.
   C-vitamiini voi kerääntyä fagosytoiviin soluihin, kuten neutrofiileihin, joissa se voi suorittaa useita tärkeitä immuunitoimintoja.
   Se osallistuu kemotaksikseen (tärkeiden mikro-organismien liikkumiseen) ja fagosytoosiin, mikä tarkoittaa lähinnä sitä, että se auttaa poistamaan haitallisia taudinaiheuttajia ja solujätteitä elimistöstä.
   C-vitamiinilla on myös merkitystä haitallisten mikrobien tappamisessa.
   Sen on myös todettu tehostavan B- ja T-solujen erilaistumista ja lisääntymistä, mikä voi parantaa merkittävästi yleistä immuunipuolustusta.
   C-vitamiinilisä voi auttaa hengitystie- ja systeemisten infektioiden ehkäisyssä ja hoidossa.

 

3 – GLUTAMIINI

 

 


    Glutamiini on aminohappo, jota käytetään myös leikkauksen jälkeisessä hoidossa ja toipumisessa. Fyysisen aktiivisuuden yhteydessä tämä lisäaine vähentää hapetusstressiä ja edistää lihasten palautumista. Glutamiini auttaa myös immuunijärjestelmän palautumista juuri tämän vaikutuksen vuoksi. Se tuottaa lihaskudoksen käyttämää glykogeenia ja voi olla suuri liittolainen täydelle terveydelle.

 4 – SINKKI

 


    Sinkillä on tärkeä rooli terveen immuunijärjestelmän ylläpitämisessä. Se edistää myös aineenvaihduntaa, on tärkeää haavojen paranemiselle sekä haju- ja makuaistille.
   Sinkki on hivenaine, joka on välttämätön terveelle immuunijärjestelmälle. Tämän mineraalin puute voi siis tehdä ihmisestä alttiimman sairauksille ja taudeille. Tästä syystä on välttämätöntä saada jatkuva tarjonta lisäravinteiden sekä terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion avulla.

 

5 – ELDERBERRY

 

   Pihlaja on voimakas yrtti, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja voi auttaa sinua pysymään terveenä monin tavoin. Pihlajaa voi nauttia ravintolisien, siirappien, pastillien tai herkullisten teiden muodossa. Kun tiedät kaiken tämän aineen hyödyistä (jotka ovat erityisen hyödyllisiä talvikuukausina), haluat lisätä sen välittömästi hyvinvointirutiineihisi.
   Nuha- ja flunssavirusten hyökkäyksen estämisen lisäksi mustaviinimarjan polyfenolit (toinen antioksidanttien luokka) voivat auttaa parantamaan kehon komplementtijärjestelmää, joka on synnynnäisen immuunijärjestelmän osajoukko, joka vastaa vasta-aineiden ja fagosytoivien solujen hallinnasta. Vasta-aineet toimivat “immunologisen muistin” lähteenä, jota elimistö varastoi saman tyyppisen taudinaiheuttajan myöhempiä hyökkäyksiä varten. Näin voimme “tukahduttaa” patogeenin jo alkuvaiheessa, ennen kuin se leviää muualle kehoon. Parantamalla immuunijärjestelmämme muistia voimme nopeasti torjua infektioita ennen kuin ne johtavat toissijaisiin oireisiin, kuten kuumeeseen, kipeään ja kipeään kurkkuun.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT NÄITÄ JA MUITA TUOTTEITA IMMUUNIJÄRJESTELMÄN VAHVISTAMISEKSI.

4.75 out of 5
13.87 
-2%
5 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 10.44 €.Nykyinen hinta on: 10.27 €.
5 out of 5
10.23 
-24%
5 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 8.72 €.Nykyinen hinta on: 6.62 €.
4.6 out of 5
11.50 
-2%
Alkuperäinen hinta oli: 8.02 €.Nykyinen hinta on: 7.88 €.
-2%
4.4 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 6.21 €.Nykyinen hinta on: 6.10 €.
-2%
Alkuperäinen hinta oli: 5.91 €.Nykyinen hinta on: 5.81 €.
-2%
4.8 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 9.27 €.Nykyinen hinta on: 9.12 €.
-19%
Alkuperäinen hinta oli: 5.15 €.Nykyinen hinta on: 4.17 €.