Proteiinipatukka: tiedä milloin syödä ja mitä hyötyä siitä on.

Proteiinipatukka

   Urheilevat käyttävät yleensä laajalti proteiinipatukoita, mutta tämän ruoan ympärillä pyörii yhä monia epäilyksiä. Voiko sitä loppujen lopuksi pitää ateriana? Vai onko se vain välipala? Mihin aikaan minun pitäisi syödä proteiinipatukka? Ja mikä on proteiinipatukan tarkoitus?
   Lyhyesti ja yksinkertaisesti: proteiinipatukka on välipalavaihtoehto, ja kuten nimikin kertoo, se on proteiinipommi – se voi sisältää jopa 20 grammaa tätä ainesosaa yhdessä annoksessa!
   Koska kyseessä on vain välipala, patukan tulisi aina täydentää urheilijan ruokavaliota eikä koskaan korvata ateriaa kokonaan. Tämä johtuu siitä, että vaikka se on erittäin ravitsevaa, tasapainoinen ruokavalio tarvitsee muita täydentäviä aineita, kuten hiilihydraatteja, vitamiineja, rasvoja jne. terveellisen elämän saavuttamiseksi.

 

Mihin proteiinipatukka sopii?

 

   Proteiinipatukat tuovat ihmiskeholle monia etuja, kuten esimerkiksi:

 

– Immuunijärjestelmän vahvistaminen;
– Vähärasvaisen massan lisääntyminen
– Vasta-aineiden tuotannon lisääntyminen;
– Vähentynyt ihon veltostuminen.

 

   Niiden aiheuttaman kylläisyyden tunteen vuoksi proteiinipatukat estävät urheilijaa syömästä liikaa kaloripitoisia välipaloja päivän aikana. Puhumattakaan toisesta edusta viljapatukoihin verrattuna: ne sisältävät vähemmän sokeria!

 

Proteiinipatukan edut

 

– Edistää kylläisyyttä
– Auttaa kehon koostumusta
– Edistää suorituskykyä ja terveyttä;
– Suurempi käytännöllisyys keskivaikeille välipaloille;
– Käytännöllinen ja terveellinen vaihtoehto.

 

Milloin minun pitäisi syödä proteiinipatukoita?

 

   Jos haluat vastata tähän kysymykseen sopivimmalla tavalla, turvallisin tapa olisi kääntyä ammattimaisen ravitsemusterapeutin puoleen.
   Yleisesti ottaen voimme kuitenkin sanoa kyllä: sitä voidaan käyttää päivittäin, kunhan urheilija ymmärtää, että se ei yksinään ole ihanteellinen tasapainoisen ruokavalion saavuttamiseksi, kuten olemme jo maininneet.
   Kun olet käynyt ravitsemusterapeutin luona, tiedät ihanteellisen ajankohdan näiden patukoiden nauttimiselle tarpeidesi mukaan. Yleensä niitä kuitenkin nautitaan ennen tai jälkeen harjoittelun, ja ne ovat nopea ja käytännöllinen vaihtoehto iltapäivän välipalaksi kiireisinä päivinä.
   Jos syöt proteiinipatukan ennen harjoittelua, ihanteellista on, että olet syönyt täydellisen ja tasapainoisen aterian noin 2 tuntia ennen harjoittelua, kun taas patukka voidaan nauttia noin 15 minuuttia ennen harjoittelun aloittamista.
   Jos haluat syödä sen harjoittelun jälkeen, sinun tulisi syödä se myös noin 15 minuuttia harjoitusten lopettamisen jälkeen, ja lisäksi sinun tulisi syödä täysi ateria 2-3 tuntia liikunnan lopettamisen jälkeen.

 

Miten valita paras proteiinipatukka?

 

    Proteiinipatukan valinnassa on erittäin tärkeää tarkastella raaka-aineen alkuperää ja koostumusta. Vältä sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, keinotekoisia väriaineita ja makuaineita sisältäviä tuotteita. Proteiinipatukan vaihtoehdon ja valinnan tulisi olla terveellisin mahdollinen, sillä se hyödyttää terveyttä.
    ECO SUPPLEMENTSistä löydät parhaat vaihtoehdot!

TÄÄLTÄ LÖYDÄT PROTEIINIPATUKKAVAIHTOEHTOMME

-38%
Alkuperäinen hinta oli: 26.53 €.Nykyinen hinta on: 16.48 €.
-38%
Alkuperäinen hinta oli: 26.53 €.Nykyinen hinta on: 16.48 €.
-38%
Alkuperäinen hinta oli: 26.53 €.Nykyinen hinta on: 16.48 €.
-38%
Alkuperäinen hinta oli: 26.53 €.Nykyinen hinta on: 16.48 €.
4.6 out of 5
11.50 
-2%
Alkuperäinen hinta oli: 8.02 €.Nykyinen hinta on: 7.88 €.
-2%
4.4 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 6.21 €.Nykyinen hinta on: 6.10 €.
-2%
Alkuperäinen hinta oli: 5.91 €.Nykyinen hinta on: 5.81 €.
-2%
4.8 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 9.27 €.Nykyinen hinta on: 9.12 €.
-19%
Alkuperäinen hinta oli: 5.15 €.Nykyinen hinta on: 4.17 €.