Kuuluisa Carlson Lab kalaöljyt

Berömda Carlson Lab fiskoljor

Carlson Labs on toiminut vuodesta 1965. Carlson Labs on perustamisestaan lähtien valmistanut puhtaita, palkittuja vitamiineja, kivennäisaineita, kalaöljyjä ja muita ravintolisiä. Yhtiö aloitti perustajan Susan Carlsonin pienessä chicagolaisessa asunnossa yhdellä E-vitamiinituotteella, mutta se kasvoi nopeasti maailman kattavimmaksi luonnollisten E-vitamiinilisien valikoimaksi. Carlson Lab on tunnettu kalatuotteistaan, kuten omega-3-kalaöljyistä, joita on useita eri lajikkeita. Mutta heillä on myös monia muita vitamiineja ja lisäravinteita, jotka ovat erittäin korkealaatuisia ja jotka on valmistettu puhtaista ja laboratoriossa testatuista ainesosista. Itse pidän turskanmaksaöljystä, sillä se helpottaa koko perheen saantia terveellisen turskanmaksaöljyn määrästä.

Omega-3-tuotteitamme valvotaan huolellisesti merestä kauppaan. Hankimme korkealaatuista kylmän veden kalaa syvänmeren syvänteistä perinteisin, kestävin menetelmin. Carlsonin nestemäiset kalaöljyt pullotetaan antioksidanttien kanssa, ja ne huuhdellaan typellä hapen poistamiseksi ja hapettumisen estämiseksi. Pehmeät geelimme on kapseloitu samojen korkeiden standardien mukaisesti. Kaikki Carlsonin omega-3-öljyt testataan FDA:n rekisteröimässä laboratoriossa tuoreuden, tehon ja puhtauden varmistamiseksi.

Kalaöljyä on yleensä saatavilla kolmessa muodossa: TG (luonnollinen triglyseridi), EE (etyyliesteri), rTG (uudelleenesteröity triglyseridi). Riippumatta siitä, valitsetko TG-, EE- vai rTG-kalaöljyn, veren EPA- ja DHA-pitoisuudet voidaan helposti nostaa optimaaliselle tasolle pienillä päivittäisillä annoksilla.

Omega-3-kalaöljylisät ovat elämäntapavalmisteita, joita on käytettävä pitkäaikaisesti, jotta voidaan saavuttaa EPA- ja DHA-pitoisuuksiin punasoluissa liittyvät hyödyt, jotka ylittävät 8 prosenttia. Sopiva annos missä tahansa muodossa voi saavuttaa tämän tavoitteen ja auttaa ylläpitämään optimaalisia omega-3-pitoisuuksia veressä.

Omega-3-rasvahapoista on julkaistu yli 30 000 tutkimusta, joten ne ovat yksi maailman tutkituimmista ravintoaineista. Omega-3-rasvahapot tarjoavat monia tärkeitä terveyshyötyjä aivojen ja sydämen terveydestä mielialaan ja ihoon. Niitä pidetään “välttämättöminä”, koska elimistömme ei pysty tuottamaan niitä, joten meidän on saatava ne ravinnostamme. Koska useimmat meistä eivät syö paljon kalaa, ravintolisä voi olla hyvä vaihtoehto.

Carlson lab kalaöljyn historia

Carlson auttoi omega-3-rasvahappojen markkinoiden käynnistämisessä Pohjois-Amerikassa 1980-luvulla tuomalla ensimmäiset korkealaatuiset, hyvänmakuiset ja kestävät kalaöljyt Norjasta. Vuonna 2009 lanseerasimme uuden meriöljyn runsaasta kalmarilajista. Nykyään Carlsonia johtaa Carlsonin perheen seuraava sukupolvi, tyttäret Carilyn Anderson ja Kirsten Carlson, ja innovaatio jatkuu.

Carlson ilmoitti äskettäin avaavansa Carlson Healthy Oilsin, uuden, huippumodernin pullotustehtaan Søvikissä, Norjassa. Søvik sijaitsee lähellä yhtä Pohjois-Atlantin kaupallisimmista ja tärkeimmistä kalasatamista, joten Carlson Healthy Oilsille toimitetaan jalostettavaksi, tislattavaksi ja pullotettavaksi vain parhaat ja tuoreimmat kalaöljyt. Pullotetut öljyt kuljetetaan sen jälkeen Carlsonin pääkonttoriin Arlington Heightsiin, Illinoisin osavaltioon, ja ne toimitetaan vähittäismyyntipisteisiin ympäri maailmaa.

 

 

4.6 out of 5
11.50 
-2%
Alkuperäinen hinta oli: 8.02 €.Nykyinen hinta on: 7.88 €.
-2%
4.4 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 6.21 €.Nykyinen hinta on: 6.10 €.
-2%
Alkuperäinen hinta oli: 5.91 €.Nykyinen hinta on: 5.81 €.
-2%
4.8 out of 5
Alkuperäinen hinta oli: 9.27 €.Nykyinen hinta on: 9.12 €.
-19%
Alkuperäinen hinta oli: 5.15 €.Nykyinen hinta on: 4.17 €.